Tempen under nollan.

16 11 2011

Hoj Hoj,

Så har tempen krupit ner under nollan. Får ändå va glad så länge inte snöhelvetet kommer. Det är väl bara en tidsfråga nu. Kan väl komma när som helst.

Sitter på kvällarna innan jag somnar och kollar på ställen som vi kommer att passera nästa sommar. Om det finns någon attraktion som man får besöka. Än så länge är det bara motorveckan i Lycksele som är planerad. Någon dag ska vi tillbringa där. Det kommer att ta oss ungefär 3 dagar att komma dit. Bästa kollen får man via turistbyråerna, men jag skulle vilja vara lite före i planeringen.

Är lite sugen på att uppgradera till en Garmin Zumo 660 eller 550. Några funktioner skulle den tillföra. Vattentålig kan ju vara en bra egenskap. Röstinstruktioner upp i hjälmen. Koppla ihop telefonen med GPS:n så man ringa direkt från Garmin. Vattentålig är ju den bästa egenskapen. Lite meckigt nu då jag får ta loss GPS: n då det börjar regna. Lite svårt att följa den då den ligger i fickan och inte har röstinstruktioner till hjälmen. Sugen, men får se. Kanske kan kolla på blocket om någon har ledsnat på att åka hoj, hur nu det kan gå till, och ska sälja sin navigator.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: