24 November och åkt hoj till gruvan.

24 11 2011

Hoj Hoj,

En helt ok ”vinter” än så länge. 7,5 plus grader i morse 7:00 och det blev förstås hoj till gruvan. På med blåtanden i hjälmen och telefonen och sen lyssnade man på musik hela vägen in. Ser ut att bli något varmare ändå i morgon. Endast en hoj såg jag på väg in till gruvan i morse. Hade jag haft Intrudern kvar hade det inte varit samma sak att ta hojen. Den här tar man fast inte vädret är på topp. Icke-hoj-säsongen har därmed krympt ytterligare. Börjar bli riktigt glest på hoj parkeringarna i stan. I garaget i gruvan däremot var det ganska fullt. Många har det som vinterförvarings plats. 4 stycken stod det där. Två till som körde med sina och så jag och det var fullt.

Lite sugen på en Garmin Zumo 660 eller 550. Skiljer runt 2000 mellan dom två och 550 är den dyrare. Enda skillnaden är att 550 har snabbknappar till vänster. Kanske bra, men har man väl lagt in en rutt så har man. Man pillar inte så mycket mer efter det. Vad gör den då som inte min nuvarande Garmin 760 gör? Framför allt så är Zumo modellerna anpassade för hoj och därmed vattentåliga. Vid regn får jag plocka bort min och då är det inte lätt att navigera. Vidare så kan man få färdanvisningar upp i hjälmen. Det går att ringa med hjälp av GPS’n vilket är bra. Skulle kanske vara nåt. Får kolla blocket, men gillar egentligen inte det. Lite som å köpa grisen i säcken.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: