Motorbågen kom idag

30 11 2011

Hoj Hoj,

Idag kom motorskyddet. Gick ovanligt snabbt från det att jag la beställning tills jag fick paketet. Stiligt Touring Butiken. Började med monteringen och den vänstra sidan gick utan problem och satt där efter c:a 20 minuter. Sen var det högra sidan och där jäklades det desto mer. Får inte bågen att passa in mot det övre staget. Delarna kom inte rakt mot varandra och får inte på biten som ska länka ihop dom. Gav upp och tar upp projektet i morgon kväll igen. Blir bra när det är färdigt. Med detta så är hojen klar. Inget mer som jag tänkt sätta dit. Ser lite tuffare ut med motorskyddet.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: