9 dagar kvar till Julafton.

15 12 2011

Hoj Hoj,

Då var det bara 9 dagar kvar till Julafton och ingen snö ännu. Efter jul så blir dagarna längre och längre. Det märks iofs inte då, men i slutet av Januari kan man ana en viss skillnad. Mycket kortare dagar än så här kan det inte bli. Jag hinner inte med någonting om kvällarna. Hemma 18:30 och sen man ätit är klockan 19:00. Det är mörkt när man åker och kolsvart när man kommer hem.

Ska nog ner i garaget i helgen och putsa upp hojen. Blir det väder ska jag nog ta ut den och ta en tvätt med högtrycken för att komma åt överallt. Såg att det låg lite grus på svingen. Sen blir det polering. Tänkte ge mig på rengöring av kedjan. Förr köpte man lite fotogen och la i kedjan över natten. Som ny dagen efter. Bara att smörja in igen. Undrar om o-ringarna tar stryk av fotogen? Fotogen är ju lite fet, så jag tror inte o-ringarna angrips. Får googla lite så får man både ja och nej. Får man tag på fotogen nuförtiden? Lysfotogen vet jag finns på flaska, men vanlig vete fan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: