4:e Advent och ingen snö å tala om

18 12 2011

Hoj Hoj,

Så var det 4:e advent och det  har bara kommit lite snö som så gott som smällt bort. Me like. Får snabbt revidera mitt påstående för jag var nyss ut och hämtade ved och såg att det faktiskt börjar bli vitt igen. Me don´t like. Får väl va nöjd ändå. Förra året hade vi massor med snö. Första riktiga snöovädret kom den 9 November och sen låg det kvar till början av Mars.

Vad har hänt idag då? Går ifrån konceptet med riktig gran till en av organiska material som är uppbyggd av makromonomerer-Polymer och som uppstår genom bearbetning av naturprodukter eller syntetisering av grundämnen från olja, naturgas och kol, eller kort och gott plast gran. Inte årets modell ser man, men fullt duglig. Inget barrande och om den nu skulle råka välta, så är det inget vatten som rinner ut. Våra fyrfota vänner gillar att leka med pyntet i granen och det slutar alltid med att granen välter. Granen har redan tilldragit sig ett visst intresse, som ni kan se på bilden. Otroligt nog så har belysningen fungerat i hur många år som hellst (ta-i-trä).

Min gamla trotjänare fick nya stifft idag, då han inte tände på ett av dom gamla. Så härligt med en gammal Volvo 740. Inte mycket som han hända på en sådan. Ingen AC, som ändå inte fungerar på bilar äldre än 2 år. Ingen färddator, som bara talar och en massa fel som måste åtgärdas för att få tyst på eländet. Jag har elektriska fönsterhissar och central lås, that´s it. El hissar i framdörrarna bara. Slog till med nya hjulbultar till vänster fram då 3 av dom 5 var dåliga eller helt slut skulle man kunna säga. Märkte det när vinterdäcken skulle på och har knappt kört sedan dess. Underligt att nästan alla vibrationer i ratten försvann.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: