Onsdag före julafton.

21 12 2011

Hoj Hoj,

Med paddan i knät på väg mot gruvan igen. Ett bra sätt att fördriva tiden med, om man nu inte läser alla fantastiska scoop i Aftonbladet om lesbiska kändisar eller idioter som mördar folk. Börjar bli aningen trött på dessa förvisso nyheter men wtf. Sen har vi ju alla mördarstormar och mördarhajar och allt annat med epitetet mördar.

Sen har vi ju lokalblaskan med inriktning på Norrtälje och Hallstavik. Om något händer i Rimbo så står det först i Uppsala Nya. Känner lite på bettet idag. Spyr lite galla till höger och vänster. Får va bra med det nu.

Snart jul och några dagars ledighet från gruvan. Ska bli skönt att ta igen sig lite. I morgon är det den kortaste dagen på året och om några dagar till, så vänder det mot ljusare tider igen. Sitter och finslipar semester turen. Vi kommer att åka så mycket det går, utan att det blir för långt, vid sidan om E4:an på hemvägen. 6 mil längre än den första sträckan så nu är den uppe i 217 mil. Ser verkligen fram emot denna resa. Bara 7 månader kvar, fast långt innan dess så har man ju grenslat Hondan igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: