Julafton´s morgon

24 12 2011

Hoj Hoj,

Då var det Julafton´s morgon. En dag med många förväntningar, med även många besvikelser. Många blir stressade och många blir överförfriskade, som ger sitt uttryck i ilska mot dom som dom egentligen älskar mest. Man vill så mycket och då kan det bli så fel.

Vad säger vi om vädret då? Som villaägare och hojåkare är jag helt nöjd. Ingen snö att skotta och kanske en hojtur på Annandagen, då det ska bli +10 grader och sol. Jag minns dom två senaste vintrarna med -20 grader under en längre period och snöskottning 4-5 gånger om dagen. Även skottning av meter djup snö på taket. Bara lite ved har det gått åt då det varit runt -2 som kallast hittills. Så här som det är nu är väl egentligen så det har varit dom föregående åren, bortsett från dom två sista. Vi har ju Januari och Februari kvar så man ska väl inte ropa hej ännu. Hur som helst så kan vintern inte bli så lång som förra året.

Jag får önska alla läsare av bloggen en riktigt God Jul!!

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: