Trettondags afton

5 01 2012

Hoj Hoj,

Så var det några dagar av ledighet igen. Gör inte ont på något sätt. Ytterligare några dagar närmare hojsäsong 2012. Gillas grymt.

Såg filmen om ”MC tur genom Alaska” igår på tv. Vad sugen man blev på ett riktigt äventyr med hojen. Jag skulle nog inte ge mig ut bland snårskogen, med björnar i närheten. Ett litet äventyr blir det i sommar iaf. Intressant ställe är Alaska också. Man kan ju föreställa sig hur det var under guldrushen. Då var det nog tuffa tag.

Såg en riktigt rolig film på en länk via FB (http://youtu.be/NLS9Aped8os) . Rekommenderar att kolla den. Om olika tävlingar i USA och det drällde av Husqvarna hojar. Steve McQueen var en av Husqvarna åkarna. Duktig lär han ha varit också. Det var lite skillnad förut kanske. I dag skulle nog inte någon i rampljuset tillåtas åka hoj. Så var det ju med Zlatan och hans hoj. Han fick ju inte köra den. Kanske lika bra han leker med bollen istället när jag tänker efter.

Börjar få lite hoj abstinens igen. Det var ju ändå inte så länge sedan man grenslade Varaderon, men det skulle sitta fint med några mil igen. Får pyssla om hojen istället. Funderar på en grundlig rengöring av kedjan. Är det bra när man har o-ringar? Kanske bäst att låta bli. Någon som vet eller har någon idé? Det jag hade tänk mig var att få tag på fotogen och lägga den i över natt och sen torka den och smörja in den grundligt med kedjeolja. Som man gjorde på den gamla tiden. En del säger att vanlig motor olja är det bästa för kedjor med o-ringar en del säger att kedjeolja skall vara anpassad för o-ringar. Det står ju så iofs på sprayburken.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: