Dagarna rullar på.

10 01 2012

Hoj Hoj,

Ja dagarna rullar på. Närmare våren för varje dag. Snöade lite nu ikväll, men på onsdag ska det bli +5 grader igen. En riktigt lindrig vinter än så länge och jag är glad för varje dag jag slipper skotta.

Har äntligen fått inspelningen att fungera på satellit mottagaren. Har missat åtskilliga Dakar sträckor, men är mest intresserad av hojarna. Dom gör ju det verkligt svåra. Måste vara bra mycket mer krävande att köra hoj än att köra bil. Så lätt att dråsa omkull i lösa sanden. Starkt av Berglund att köra upp sig i placeringar.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: