Så förbaskat sugen…

4 02 2012

Hoj Hoj,

Nu är man så förbaskat sugen. Var ner och testade tankväskan. Blev helt ok, men upptäckte en sak. Jag har fått lite svårt att se klart på GPS´n. Har jag sedan solglasögon på mig, så är det ännu svårare. Lösning får nog bli progressiva fotokromatiska glasögon. Det kommer att lösa detta. Med det får jag solglasögon när det behövs och sedan vanliga när det inte behövs.

Fasen va skönt det ska bli att dra iväg på semestern. Allt ordnat. Bara att vänta och vänta. Som ett litet barn som väntar på Tomten. Turen är nu på 222 mil nu och ökar lite då och då. Nya vägar hittas på Garmin Mapsource tillsammans med MC-Kartan. Dannemora turen har också fått en liten annan väg. Den första såg jag innehöll inga grusvägar och det skulle det vara. Med MC Kartan får man en annan överblick. För att se grusvägar på Mapsource får man zooma in på kartan och då försvinner helheten.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: