In Germany

7 02 2012

Hoj Hoj,

Så var man i Tyskland genom jobbet. 3 dagar och hem igen på Onsdag kväll. Ingen snö, men kallt som satan. Fint rum på NH Frankfurt Messe Hotel. U-bahn till kontoret. Smidigt att åka. Inga sprärrar utan kontrollanter ( några) rör sig i tunnelbanan och gör stickprov. Ett flertal biljettautomater vid varje nedgång. Lätt till och med som turist att förstå logiken. Vad jag inte hittat är att köpa biljetter för flera dagar, men det går säkert. Stationerna har delats in i olika zoner och man köper biljett därefter. Snabbt och smidigt att ta sig ner till tunnelbanan. Tänker då på T-centralen runt kl 17:00- Rena rama kaoset vid biljettspärrarna. Är sedan en av dom ur funktion, så förvärras situationen dubbelt. Jag ställer mig frågan Vart är alla folk? Jag har åkt från hotellet runt 8:30 och det har varit så gott som folktomt. När jag åkte hem från kontoret runt 17:00 så var det lika tomt. Under denna tid så är det fullsmockat i Stockholm.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: