1 månad kvar..

13 02 2012

Hoj Hoj,

Om ungefär en månad så räknar jag med att vara ute med Varaderon igen. Inte utan att man får lite vårkänning när solen börjar komma fram och det droppar från taken igen, som det gjorde i söndags. Fåglarna kvittrade och solen öste strålar över Rimbo. Det var så härligt. Nu börjar det kännas som om det snart är dags för premiärtur.

Läste dock på fejjan att det snöar kraftigt på sina håll. Inte bra. Till helgen verkar det kunna bli flera plus grader. Ska knåpa ihop några flera ”lokala” turer, men det är fullt upp i gruvan så orken finns inte riktigt på kvällarna. Dags att duna in igen för en ny dag i morgon.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: