Vem beställde detta?

16 02 2012

Hoj Hoj,

Så har det vräkt ner lappmögel igen. Jag undrar vem beställde detta? Det var ingen Biker iaf. Hur som helst, så kvittrade fåglarna igen när jag var på väg ner till den Röde. Ungefär en månad kvar tills jag räknar med att låta Varaderon känna lite frisk luft och asfalt igen. Att det är så svårt den sista månaden? Är väl som till semestern när man har någon vecka kvar och man tycker tiden släpar sig fram. När väl semestern har börjat så tar den slut så fort. 4 härliga veckor som verkar så långa tar slut i ett litet nafs. Fast denna sommar har man ju något alldeles extra att se fram emot. Ska bli så härligt med hojen packad och glida ut från gården med siktet inställt åt norr.

Fast innan detta så kommer det att bli en hel del mil i närområdet. En färdig rutt på 22 mil klar. Givetvis blir det fler som inte ligger i GPS’N. Jag köpte ju min Varadero den 13 Augusti förra året, så detta blir ju första hela säsongen med den. Innan det blev för taskigt väder i höstas han jag med hela 700 mil med den. Det blev ett snitt på 11 mil varje dag! Fasen va skön den är att köra. Sitter som en kung och den är så följsam. Väldresserad typ.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: