Man kommer på lite mer….

18 02 2012

Hoj Hoj,

Nu har man kommit på lite mer ”bra-att-ha” inför långresan. Nu ska det väl ändå räcka, eller? Ett par extra stift kan väl också vara bra att ha. Sen ska det nog, observera, nog vara bra. Verkar som vi ska ut på värsta safari resan, men vill inte få trassel för nån skitsak som man lätt kan ha med sig. Senaste inköpet blev en lite bensindunk/flaska på 1,5 liter. En lite platt som inte tar så stor plats. Passade perfekt i sidoväskan. På den kommer jag iaf 3 mil om det nu skulle behövas. Kan vara långt mellan bensinmackarna där vi kommer att köra. Kommer förstås 41 mil lugnt på en tank med hojen, så det bör inte vara något problem. Kan kanske glädja andra som har fått soppa torsk om inte annat.

Nu ska jag bara klura ut ett sätt att spänna fast den i sidoväskan. Passade perfekt mot främre väggen i sidoväskan. Skall hitta på något att sätta på kortsidan av sidoväskan som jag kan spänna fast dunken/flaskan i. Det får kluras lite så ska den väl snart sitta fast. Färdig klurat. Det blir kardborrband. Enkelt och inga ingrepp i sidoväskan, som jag vill undvika. Finns ganska breda som sitter riktigt bra. Blir ett besök på Clas Ohlson och inköp av Duotec kardborrband, Svampformade plastnabbar som ger ett kraftigt förband.

Nu vill man ut igen vill jag lova. Ikväll ska jag kolla in lite fina vägar i närområdet för helgturer.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: