Vår feeling..

21 02 2012

Hoj Hoj,

Lite sol och lite takdropp så har man vår feeling. Undrar om premiärturen blir före den 20 Mars i år? Verkar lovande. Vid första sköna vårdag kommer jag att ta en day off och dra en repa med hojen. Börjar suga ordentligt i tarmen nu. Varaderon står bara och väntar.

Uppdaterade mina GPS´er och det är inget man gör om man inte har gått om tid. Den senaste (Garmin Zumo 220) har jag ingen prenumeration på kartor ännu , men 1 uppdatering får man gratis. Jag laddade ner den när jag köpt den och igår laddade jag in en ny till. Trodde inte det skulle gå, eftersom jag hämtat en uppdatering redan. Den svalde den iaf. Nu uppdateras Garmin Nuvi 760 och den har jag Lifetime Update på. Det gör 4 nya kartor per år. En uppdatering tar c:a 2 timmar.

Bensindunken/flaskan sitter nu på plats i sidoväskan med kardborreband. Blev hyfsat ska jag väl säga, då väggen till sidoväskan är lite välvd, så hela anläggningsytan får inte kontakt med bandet. Jag tror den sitter så stadigt som det behövs. Kraftigt kardborreband med 2,5 cm bredd. Plastnoppror som hakar i varandra när man trycker ihop delarna mot varandra. Kraftigare alltså än vanliga kardborreband. Får väl fördela vikten i väskorna på semestern. Vet inte hur känsligt det är med fördelningen, men jag antar att det kan kännas om man packar fel. Lättaste grejor i topboxen iaf då vikten ska ligga så lågt som möjligt. Det som kommer att väga mest i klädväg är regnkläderna. Dom lär få ligga i sidoväskorna. Elektronik i tankväskan och övriga kläder i topboxen.

Snart syns vi kanske på vägarna igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: