Måndag morgon.

27 02 2012

Hoj Hoj,

Så var det måndag morgon igen och man är på väg till gruvan. -9 grader men solen har just tagit sig upp och börjar åter värma. Synd att nätterna är så kalla då det segar ner smältningen på dagen.

Isgatan och lappmöglet ligger kvar i garageuppfarten. Strödde ut lite aska på snön igår. Det gör ju att snön blir mörkare och tar åt sig solvärme mer. Under veckan blir det kalla nätter, men dagarna ska få några plusgrader iaf. Snart morrar åter Hondan ute på vägarna.

Idag blir det ett besök till Clas Ohlson. Momentnyckel står på inköpslistan. Detta för att Volvon i garaget skall kunna skruvas ihop så hojarna kommer fram. 4 stycken närmare bestämt. Bara en är min och en är min grabbs. Övriga är vinterförvaring. Najs med hyfsat stort garage. Ska satsa på storröj i garaget i sommar. Mycket ”skräp” är det som samlats. Kanske inte bara min förtjänst. En hel del trasiga elmaskiner vet jag finns. Blir också ett besök på Adnature på Birger Jarlsgatan. En ny videokamera för hojturerna ska kollas in. Har redan skrivit om den så det blir inget här, men återkommer väl med recention om det blir en.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: