En dag närmare…

28 02 2012

Hoj Hoj,

Då var vi en dag närmare våren igen. Ser inte riktigt så ut kanske med 2 cm snö som kom i natt igen. Just när Det hade torkat upp så fint, men så brukar det alltid vara även om man förträngt det. Oftast så kommer det några så kallade ”gök dämpare”. Det var bara ut och skotta så att snön inte packas ihop på gången så det blir isgata igen.

Det blev ett besök på Addnature igår som resulterade i att jag och Tommy delade på en Cam Sport Extreme HD kamera. Ett fäste kommer jag att ha på sidan av hjälmen och sedan blir det nog en ”fågelpinne” på styret. Ska kolla på RAM mount om dom har något till denna. Dom brukar ha lösningar till dom flesta med deras kula som går att fästa i alla tänkbara positioner. Vad jag tror så behöver den komma upp en bit från fågelpinnen så den kommer förbi instrumenten. Ett annat är ju på motorbågen. Ska bli kul att testa och det lär väl bli uppladdningar till youtube.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: