Idag var det varmt.

29 02 2012

Hoj Hoj,

Idag var det riktigt varmt. Jag var ut på lunchen och gick en runda. Riktigt skönt när man är inne hela dagarna. Ska bli intressant och se hur mycket som smällt bort av den snö och is som ligger i garageuppfarten. Börjar nog bli hög tid att få fram hojarna framför bilen. Ska göra ett försök i kväll om sonen är hemma.

Nu (fast mycket försent) så har SL lyckats få värme i bussarna. Samma sak varje år. När det inte behövs då väller det ut värme. Inte riktigt i fas med årstiderna skulle man kunna säga. Blir säkert bättre om dom höjer biljettpriset igen som dom funderar på, eller kanske inte??

En RAM mount kula med kamerafäste beställt, så nu kan kameran monteras på styret också. Tre positioner än så länge. Hjälmen, motorbågen och styret. Få se vilket som blir bäst. Detta innebär att en dator får följa med på semestern. Tänkte bara ta paddan, men nu behövs det någonstans att lagra filmerna om jag nu inte köper på mig ett gäng minneskort. Skulle ju vara smidigt att slippa datorn. Får kolla detta närmare. Mycket redigering blir det när man kommer hem.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: