Nu får det bli en tur igen.

10 03 2012

Hoj Hoj,

Idag var mer än halva dagen rejält mulen, så det blev inget åka av. I morgon ska det bli bättre med sol enligt olika vädertjänster. För tillfället kan jag säga att det regnar ( 19:15 ). Måste testa kameran i morgon, så det måste bli en sväng. Satte på kardborrband på högra delen av styret där jag ska fästa remote kontrollen till kameran. Går lätt att nå den med tummen för att slå av och på kameran. Kommer att bli riktigt bra att kunna styra när man vill filma och inte. Många långa rakor blir det ibland och det slipper jag då redigera bort i den slutgiltiga filmen och att jag spar dyrbar batteritid. Fungerar även med vinterhandskarna på.

Lägger upp resultatet sedan på Youtube. Om ni söker på IntruderYes så kommer mina nuvarande filmer upp. Dessa är filmade med GoPro Hero Wide. Inte så intressant för andra kanske, men mer för att se kvalité av kameran. GoPro Hero kameran är mycket liten och gör ett mycket bra jobb. Det jag inte gillar är att vi valde en med vidvinkel. Trodde att det behövdes för att få med det mesta, men visade sig förvränga bilden för mycket. Skulle jag idag välja en GoPro skulle det bli en med normalt objektiv.

Ha de!

20120310-193030.jpg


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: