Cam Sport Extreme HD

12 03 2012

Hoj Hoj,

Ride-to-work har börjat!! Idag var det första dagen som hojen togs till gruvan för denna säsong. Mycket tidigt. Förra året gjorde jag premiärtur, och den gick inte till jobbet, den 20 Mars.

Det var +4,5 grader vid starten 7:22. Tog gamla Stockholmsvägen till Brottby. Där tog jag E18. Det var nämligen risk för halka på sina ställen på lilla vägen, så jag tog det säkra före det osäkra och tog den tråkiga E18 från Brottby. Så skönt att kunna åka hoj igen till jobbet. Fast det är väl bara en tidsfråga innan något bakslag kommer. Det brukar vara så, och April väder har väl alla hört talas om. Efter den 20 Mars förra året kom det ett bakslag med snö och kyla några dagar.

Jag hade kameran med mig och filmade valda delar idag. Imponerande bra bild blir det. Hjälmfästet är det som fungerar bäst. Riktade om fästet idag, så nu är det perfekt. På styret ger för skakig bild. Ska nog va riktiga proffsfästen med stötdämpning om det ska fungera. Ett stort pluss är remote knappen för start och stopp. Mycket bra och för er som eventuellt funderar på att skaffa en kamera så rekommenderar jag starkt att skaffa en kamera med denna funktion. Ett tillbehör till GoPro Hero finns för detta. Vet ej hur bra det fungerar. Tror det sker trådlöst via Bluetooth. Kan kanske vara ett problem då många enheter nu har blåtand. Till exempel telefon, GPS och hjälm kommunikation. Jag har problem att para hjälmarna om jag har min blåtand i telefonen på. Om dom nu skulle tappat ”tråden”. Jag får stänga av den först medan hjälmarna paras. Blev nästan lite snuskigt där.

Kolla under fliken Filmer för att se dom med den nya kameran.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: