Knutby runda

25 03 2012

Hoj Hoj,

Ja det har varit några dagar sedan jag sist skrev, men det har inte varit sig riktigt som vanligt. Min mamma avled söndagen den 18 Mars, så det har varit lite upp och ned med allting. Det börjar gå tillbaks till vardagens lunk igen. Vad har hänt mer då?

Det har blivit en hel del filmer med CamSports HD Max Extreme kameran. Riktigt nöjd med den. Hämtade ut den vattentäta kapseln i fredags och angående den har man lite att önska. En produkt-utveckling skulle inte skada. Vattentät kan jag garantera att den är, för har du väl lagt in kameran så det enda du kan göra är att knäppa på den. Du kommer inte åt knappen för att starta en inspelning och remote är ju inte att tänka på för då blir den inte vattentät. Kameran, nederst i bilden, har en stor knapp på sidan som man för framåt för att starta inspelning. Kapseln ovanför har en motsvarande knapp. Det är bara det att den har ingen som helst kontakt med den på kameran. Hur tänkte man här? Varför finns den överhuvet taget med på kapseln?

Idag var jag till Lelles i Uppsala och investerade i ett par Lindstrands Champ stövlar. Var ut en runda senare på eftermiddagen och så ovant det var med nya stövlarna. Känds riktigt läskigt den första biten. Kände inte riktigt växelspak och broms tyckte jag. Är väl som med allt annat en vanesak. Sitter väl där efer ytterligare några mil.

Det blev en tur på 7 mil på ”sena” eftermiddagen. Det blev en rundtur Rånäs – Knutby – Almunge och ut på 76:an vid Åby rondellen mot Rimbo igen. Mötte endast 2 hojar på denna sena tur.

Saknar mor förstås, men vet att hon har det bra.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: