Vinter igen

1 04 2012

Hoj Hoj,

Hallå igen. Så börjar det återgå till det normala igen. Min mor begravdes i Torsdags (29/3). Livet går vidare trots allt. Ser fram emot denna sommar med hojsemester.

Vinter har det blivit igen med snö och minus grader. Ett par minusgrader på natten och möjligen någon plusgrad på dagen. Illa, men så kallade ”gökdämpare” brukar förekomma varje år, men man förtränger det alltid. Det ser inte ut att bli något hojåka av på hela kommande vecka och påskhelgen ser inte så inbjudande ut heller. Endast några plusgrader bara. Inte bra. Förra året blev det en långtur på påsken, fast påsken var mycket senare förra året.

Väderprognoserna är mycket osäkra så här tidigt på våren. Om man jämför olika prognoser så får man i princip vilket väder som helst. Allt från snö till sol och några grader varmt. Kan skilja ganska mycket bara 24 timmar framåt och desto längre fram det blir så blir skillnanden också större. Längre fram än 24 timmar är inget alls att lita på, om man nu kan lita på prognoserna.

Nu skiter vi i vädret. Våren kommer snart igen (får vi hoppas). Den 5 Maj, för övrigt en mycket trevlig dag, så blir det besiktning av hojen i Rissne. Drop-in för hojar hos bilbesiktningen i Rissne den dagen. Det brukar alltid vara en drop-in dag under våren på någon besiktningsstation i närheten. En besiktning är alltid lika spännande.

Då har det snöat större delen av kvällen och håller fortfarande på. Mycket snö har vi igen. Kanske till och med får skotta i morgon för att hålla gången fri. 😦

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: