Första avsnittet av MC-Livet

3 04 2012

Hoj Hoj,

Då har man sett första avsnittet av MC-Livet och det var helt ok. Längtar dock lite extra till då det kommer till ”min” gren av det hela nämligen Touring och lite äventyr. Kände att korkgluggarna spärrades upp lite extra när dom stora touring/offroad hojarna gled fram genom klorofyllen.

Är så taggad får vårat sommar äventyr. Ska bli så nice att glida iväg på morgonen med hojen packad och ska piska minst 228 mil i okända trakter. Första natten blir i trakterna kring Leksand. Ej bestämt vart, men vi tar det lite som det kommer. Beroende på väder och vind så anpassar vi oss och kanske även vår färdväg, men på det stora hela så är rutten lagd. Navigerade förbi ett kraftigt regn med hojen förra sommaren med hjälp av GPS. Såg ett kraftigt moln komma dit vi skulle, men tog en liten omväg och klarade oss utan en droppe. Nu har vi förstås investerat i ordentliga regn kläder från topp till tå typ, så det kommer nog inte att bli något regn. 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: