Måndag igen.

16 04 2012

Hoj Hoj

Så var det måndag igen. Nya tag i gruvan. Helgen började med 1,5 dm snö. I lördag när jag vaknade var det alldeles vitt igen och det snöade ända fram till 2 på eftermiddagen. Skotta snö fick man pröva på igen. Blötsnö till och med så det var tungt i dubbel bemärkelse.

Söndagen bjöd på sol, men morgonen var kall. Det var minus 0,5 klockan 7:30. För att hålla värmen så tog jag hem dom sista tegelpannorna från Patric och Angelica. Fasen vad slitit det är. Inga bra lyft blir det heller. Känns lite i ryggen idag. Eftermiddagen fick man sin belöning med en kort hojtur in till Norrtälje. Svängde förbi loppis på Motorgården där Angelica var. Monica gjorde som vanligt fynd.

Det var riktigt blött av smältvatten från snön så hojen är redo för en tvätt igen. Nu väntar jag till det blir varmt. Sist jag tvättade var det ingen höjdare så man snabbade sig och det blev väl kanske därefter. En högtrycksspolning behövs nog för att komma åt grus på lite svåra ställen. Vädret framöver ser väl inte heller ut att kunna bjuda på några inspirerande turer till gruvan, men en och annan skall man nog kunna få till. Jonathan var ner igår och monterade på bakhjulet med det nya däcket. Satte hojen på laddning så den är klar att starta upp och ut och rulla igen. Kanske blir en kort tur någon kväll i veckan.

En grustur gjord i Garmin Mapsource upp till Hargshamn. Ska bli intressant. Vägar man aldrig åkt på förut och vet inte alls hur dom är. Vi blir väl ensamma, Monica och jag, på den turen misstänker jag.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: