Dissar den Röde

26 04 2012

Hoj Hoj,

Så har jag dissat den Röde ett par dagar. Hoj till gruvan är så härligt. Nu har den blivit sådär lite charmigt skitig som en allround hoj kan vara utan att skämmas, men den kommer nog att få en tvätt i morgon ändå. Köpte Sonax fälgtvätt på Clas Ohlson som jag troligen kommer att testa. Flera jag pratat med har rekommenderat detta och det hade också tydligen vunnit någon bäst-test.  Hemresan idag skedde i ett lätt regn med en temperatur runt 12 grader. Helt OK ändå. Hela 159 mil har jag hunnit med denna säsong redan.

Jag har tagit semester i morgon för lite fix på banken efter mamma. Betala dom sista räkningarna för hennes del. Mycket meck är det att ta reda på för dödsboet. Går inte att girera betalningarna utan man måste till banken med dom för att betala. När allt är betalt så blir det bouppteckning. Knäppte kort på gravstenen för gravyr och ska kolla runt efter någon stenhuggare. Blir väl också en ganska stor kostnad kan jag tänka. Kommer säkert att fråga efter vad det är för typsnitt på den nu och det har jag inte en susning om.

Efter banken så blir det väl en hojtvätt och lite upputsning av den. Jonathan skulle komma förbi och ta ut sin hoj, så vi får väl ta en tur också. Vädret ska ju bli fint i helgen så man får väl passa på. Funderar på att åka in till Lelles och se om dom har ett drivpaket hemma til min Honda. Såg att kedjan var på det röda om man tänkt spänna den. Byter fram och bakdrev denna gång, så vet jag att det är schysst till semestern. Någon som har bra smörjtips för kedjan? En del säger kedjespray medans andra säger typ växellådsolja eller vanlig 10-40. Det var bekymmersfritt med kardan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: