Lördag morgon och en orörd helg framför.

12 05 2012

Hoj Hoj,

Lördag morgon och en hel orörd helg framför. Vädret är väl inte på topp precis, men kunde varit värre. Duggregnar men det skulle upphöra framåt dagen enligt några vädertjänster. Det som är säkert är ju att någon av dom prickar rätt då prognoserna är väldigt skiftande. Från sol till regn. Igår såg jag på Aftonbladets löpsedel att dom visste precis vart det blir varmt och sol i sommar under Juni – Augusti. Säkert en mycket tillförlitlig prognos då vädret ibland inte stämmer från dag till dag enligt prognoserna.

Vad händer idag då? Jo en hojtur ska det iaf bli. Delar av Hojgänget skulle besöka mina ”jaktmarker” och frågade om jag kunde visa mina ”vattenhål” och det lät som ett mycket bra förslag . Jag planerade en tur på 19,5 mil, men med dessa väderutsikter så minskades den med 9 mil. Det blir fler helger i sommar får vi hoppas och då ska vi ta den långa. Några ”droppade” (så fyndigt skrivet) av då vädret inte är på topp direkt med ett lätt duggregn. Jag tänkte passa på att testa mina regnkläder inför sommarens semester. Utifall att det nu kommer att bli regn under semestern.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: