Premiärtur till Venngarn

31 05 2012

Hoj Hoj,

Igår gjorde jag premiärturen till Venngarn för i år. När jag kom hem från gruvan tog jag en snabb tallrik fil och en macka. En balja java på det sen var det dags att ta Varanen ur garaget.

Vi blev 4 stycken som skulle ta en tur till Venngarn och Dammstugan. Jag stämde träff med Rickard, Palle och Jonathan vid Lunda livs. Jonathan hade varit hos Tommy, men han och Emma var ute och åt så han ringde mig och jag sa att han kunde haka på till Venngarn. Vi skulle träffas 19:15 så det blev lite stressigt. 19:05 rullade jag hemifrån. Tog av vid Gottröra mot Lunda livs. 4 st plastraketer kom efter mig och jag tog täten till Lunda Livs. Dom låg efter hela vägen. När dom ligger efter är det bra tempo 🙂

Palle och Jonathan hörde mig komma morrandes på vägen när dom stog vid Lunda Livs. Fan så bra Varaderon går. Vilken väghållning. Följer minsta kommando. Strax efter mig kom Rickard. Vi surrade lite innan vi körde iväg mot Venngarn. Palle fick leda oss och det gjorde han med bravur. Fina krokiga väger. Kul att köra lite ovanliga vägar och det bekräftar bara att målet inte är det viktiga utan färden dit. Vi var lite sena till Venngarn så många hade nog redan åkt, men det gjorde ju bara att vi fick en plats i solen. Ingen riktig värme denna kväll. Kändes lite rått, så jag hade tagit på mig en extra tröja. Visade sig vara ett bra val senare.

Kul att bara sitta å snacka lite med likasinnade. Tiden springer iväg och vi hade ju en bit hem allihopa. Det var dags att kliva upp på hojarna igen och köra hemåt. En ny arbetsdag var det dagen efter igen. Från Venngarn splittade vi och åkte närmsta vägen hem för respektive. Jonathan och jag tog över Knivsta. Nu började temperaturen sjunka ordentligt och det var runt 12 grader när vi var hemma igen. En kallare period igen. För tillfället är det bara 9 grader och regnar. På Lördag är det CBS( Custom Bike Show) i Norrtälje. Vädret kommer inte att vara det bästa då mycket regn väntas. Tyvärr sätter Norrtälje Kommun käppar i hjulet både för Twin Club och Yankee Ranch. CBS och American Car Show är två riktigt stora magneter som drar mycket folk till Norrtälje. Det i sin tur gynnar handel och restauranger. Tyvärr så är inte motorrelaterade sporter eller träffar rumsrena enligt vissa. Dessa kommer alltid i skymundan och ska kvävas om det går.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: