Vilket skitväder

2 06 2012

Hoj Hoj,

Vilket skitväder minst sagt. Regn, blåst och 4 grader ”varmt”. Det är inte Mars utan den 2 Juli. Tycker synd om Twin Club som fick sådant skitväder under Custom Bike Show. Tror inte dom fick många besökare idag. För två år sedan var det något liknande.

Tänk vilken skillnad det kan vara i vädret. På måndag ska det iaf skina upp men tempen ligger runt blygsamma 12-13 grader. Spanar nyfiket hur lördagens väder blir. Som det ser ut nu så kan det bli någon regnskur. Det är visserligen långt fram så det kan säkert bli både sämre och bättre. Lördag den 9 Juni ska jag nämligen leda Hojgänget på slingrande väger upp till Österbybruk och därifrån på minst lika slingriga vägar hem igen. Hoppas verkligen på fint hojväder. Då kommer detta att bli perfekt. Ska köra turen bakifrån en bit upp till Väddö på vägar som det var länge sedan jag körde. Behöver kolla lite status på dessa. Ser ut att kunna fungera på Onsdag. Ett bra sätt att fira Svenska flaggans dag på 🙂

Det finns verkligen fina vägar här omkring. Man blir bara lite hemmablind som jag skrivit om tidigare. Det är  kul att visa runt andra hojvänner på vägarna då man får upp korkgluggarna igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

10 03 2013
Read the Full Document

Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that.
And he actually bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: