Extra sväng på hemvägen

9 06 2012

Hoj Hoj,

Idag var det en strålande väder igen. Fel veckodag bara. Skulle vart sånt här väder i morgon istället. Norr om Tullarna regnade inne och blir flyttad till dagen efter istället och hoppas på bra väder. Någon regnskur skulle kunna komma men även sol så man torkar upp 🙂

Det blev en liten omväg hem från gruvan idag. Rickard och jag tog oss ut till PRO Bike i Täby. Dom har tagit över servicen för BMW hojarna. Det var en upplevelse. Tror inte det kommer att vara någon rusning till servicen direkt. SVT visade ett avsnitt av Roy & Roger och jag såg tydliga likheter. Ungefär lika koll på läget. Undrar varför dom åtog sig servicen eller blev dom tvingade. Jag har mina killar i Uppsala som tar hand om min hoj. Det närmar sig service dagen. Det kommer att bli runt 200 mil över intervallet, men man har ju Honda så det är inga problem.

På söndag ska det bli en hojtur på närmare 20 mil. Manfall blev det. Lite tråkigt, men inget att göra åt. Regnet som kommer gjorde att jag fick skjuta upp turen till Söndag istället. Vi blir 9 kanske 10 stycken i alla fall. Bra ändå. Nu håller vi tummarna för vädret på söndag.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: