Lill lördag vecka 26.

27 06 2012

Hoj Hoj,

Nu var det lill lördag igen. Hoj till gruvan blev det idag. Så skönt att köra igen. Var ju ut en kort sväng igår kväll också. Det gäller tydligen att passa på när vädret ler mot en. Det har blivit riktigt långt med hojen. Tippar att jag kört sisådär en 1200 mil nu sedan mitten av Augusti och då ska ni veta att stoppet blev tidigt förra året. Tror jag körde runt 700 mil innan det blev för dåligt väder. det gör då 500 mil hittills i år. Jag kör längre med hojen än med bilen per år.

Bilen ja. På lördag blir det tåg till Örebro och kanske bil tillbaka om den faller till belåtenhet. Är den som på bilderna, så blir den med hem. Sen ska den ju provköras och kritiskt granskas. Fullständigt ifyll service bok och kamrem bytt inför leveransen. Ska bli spännande att prova ett nytt märke. Jag har haft Volvo hur länge som hellst. Provkört lite på hemmaplan då en av döttrarna har en sådan. Vad är då en sådan? Jo det jag har siktat in mig på är en Volkswagen Passat Variant Highline  1,8T , Puuh. det var långt. Kändes riktigt trevlig att köra. Pigg med turbon.

Nedräkningen har börjat lite smått inför semestern. Den 23 Juli så är det semester och om en månad är vi ute på hojsemester någonstans uppåt Östersund. Det ska bli så mysigt att glida iväg med hojen på semester och ta dagen lite som den kommer. Möjligen skicka på ett par nya sulor innan resan. Nyservad för övrigt och det känns bra att veta att den fått en koll.

Efter hojsemestern ska vi ta oss ner till Misterhult och besöka Emma´s föräldrar. Det blir då med bil då Andreas hakar på också. Det ska bli kul att träffa dom. Vi ska ju också få ett gemensamt barnbarn också i höst. Det blir två nya barnbarn detta år till den redan befintliga skaran som består av 9 st. Kul är det, fast inte när julklappar ska köpas, men det är smällar man får ta.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: