TGIF

29 06 2012

Hoj Hoj,

Så var det Thank Good It´s Friday. Igår blev det en lite sväng med hojen. Vi var ut till Nifsta och kollade in lite bilar och hojar. Ganska många faktiskt och väldigt många besökare. Vädret var helt ok om än inte så där väldigt varmt. Termometern på hojen visade dryga 17 grader.  Vi gick runt lite och kollade på kromen innan vi åkte vidare. Vi åkte mot Arlanda för att ta en fika. Krokiga Lunda vägen satt fint. Kom ifatt några okända bikers som vek av in vid macken vid Lunda livs. Vi fortsatte mot Arlanda på Almunge vägen.

Framme vid Arlanda så letade jag upp hojparkeringen jag alltid  har parkerat vid. Väl framme ser jag att dom satt avgift på parkeringen. 3 olika sms betal företag hade satt sina skyltar med knapphändiga instruktioner. Läste man skylten såg det ut som lägsta parkeringstid och avgoft var 1 dygn och 20 kronor. Palle fick igenom sin biljett först och då visade det sig vara 1 timmes parkering. Monica testade och det blev ett fel på sms biljetten. Jag ringde upp för att kolla vad som hänt och fråga lite mer om denna tjänst.

Det visade sig att köpet inte gått igenom och att man kunde bli nån slags medlem och då kunde man parkera 1 dygn för 20 kronor. Inget om det stod på skylten. Nu var vi inte intresserade heller att parkera ett dygn försökte en gång till för att överhuvudtaget få en biljett. Det sket sig igen och då la vi ner försöken och gick in och tog en dricka.

Nu ser man fram emot morgondagen då det ska bli en tågresa till Örebro och eventuellt en bilresa hem. Vi får se hur det går.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: