Misterhult igen

4 08 2012

Hoj Hoj,

Igår var vi ut på en liten tur till Växjö. På väg dit så stannade vi hos Calles Choppdelar. En stor verkstad in the middle of no where. Han bygger choppers för leverans utomlands och skall i chopperkretsar vara en känd person. Han hade även tillbehörs försäljning och det fanns otroligt mycket tillbehör. Kolla in webbsidan ( http://calleschopperdelar.se ).

Färden gick vidare mot Växjö. Vi var till Växjö’s vattentorn som på grund av dess utformning blev till en riktigt ekosal under tornet. Vattentornet är som en kupol ovanför och ett enormt eko bildas under. Tornets utformning bygdes inte med avsikt att det skulle fungera som ett ekorum under, utan det upptäcktes när det var färdig byggt. Nästa besök var Teleborgs slott. Ett mycket vackert slott beläget inne i Växjö kan man väl säga. Inte så stort, men mycket charmigt och förstås en vacker park runt slottet.

Efter slottet så blev det fika på Toftastrand i Växjö och Villa viks matsalar. Smarriga bakelser och smörgåsar slank ner utan problem som vanligt. Sedan tog vi ett besök i Växjö centrum då det var festligheter då det var Karl-Oskar dagarna. Tydligen något återkommande evenemang varje år. Hela centrum var fyllt med folk. Vi lyckades dock hitta parkering för båda bilarna alldeles intill centrum.

Bilder från resan kommer när jag kommer hem igen då endast iPad får följa med ut.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: