High Chaparall

5 08 2012

Hoj Hoj,

Idag var vi på High Chaparall. Bättre än jag trodde det skulle vara. Måste säga att Western showen och Saloon showen var mycket bra. Western showen var mycket proffsigt gjord med bra koreografi och fart. Duktiga stuntmän/kvinnor. Passa på och se den när ni är där.

Saloon showen var lika bra den 5 tjejer och 3 killar gjorde sång och dansnummer med riktig fart i . Duktiga artister allihopa. Lite Can Can är hu inte fel det heller. :-). En duett framfördes, med en låt som jag nu inte kommer ihåg vad den heter, och den var mycket bra. Passa på att se även den.

Indian showen var inte lika vass som dom andra. Visst är indian musiken läcker, men det kan bli för mycket. Dansen likaså. Fin i takt med musiken, men kan bli lite för mycket.

Vi sov på vandrarhem igen. Denna gång i Reftele och Stora Segerstad. Man börjar få in rutin på detta nu. Ett lantbruksgymnasium som under sommaren blir vandrarhem. Smart lösning. Ett ganska stort gymnasium med elever boende här under terminen.

Idag bär det av till kundvagnarnas mecka. Ullared. Mest nyfiken då jag inte varit där förut. När man ändå är bara några mil därifrån så får man väl kolla in stället. Jag har hört att folk köat i timmar för att komma in. Beight. Nog så tråkigt att stå i kö för att komma ut, men för att komma in måste va döden. Industrisemestern är ju slut så det kanske finns lite hopp om att det är lite lugnare.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: