Misterhult sista dagen (denna gång)

5 08 2012

Hoj Hoj,

Då var det sista dagen i Misterhult för denna gång. Vi har haft det så underbart mysigt och blivit riktigt bortskämda av AnnHelen och Alf. När vi kom hit så låg det till och med chokladgodis på kuddarna som värsta lyxhotellet. Så rofyllt att kliva upp på morgonen och ta en fika ute på gården och höra ardenner hästarnas frustande och gnäggande och deras hovar när dom lufsar fram i hagarna. Tuppar som gal och hönor som skrockar. Kolla in deras egen sida på webben ( http:// http://www.stallm.se )

Vi besökte ett litet gårdskafe igår. En liten oansenligt skyllt vid en 70 väg som sedan ledde till en oas. Tänk så många sådan skyltar man bara passerat. Ibland, men inte ofta, har man sett en skylt ”gårdskafe 150 meter”. Oftast ser man bara skylten svischa förbi fönstret eller ännu bättre, hjälmen. För bökigt att sedan vända om för att undersöka kaffét. Många pärlor man säkert missat.

Idag fortsätter vi till High Chaparall. Passar på när vi ändå är i närheten. Jag har inte varit där förut. Carola med kids kommer också dit. När vi trampat färdigt där så övernattar vi på ett vandrarhem, börjar ju få lite rutin på detta, i Seftele. I morgon bär det sedan iväg till några personers mecka. Ullared. Hoppas semester rusningen avtagit. Ingen lust att tillbringa timmar i kö. Jag har hört att ibland har till och med folk köat för att komma in. Helt sjukt.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: