Ullared.

6 08 2012

Hoj Hoj,,

En gång och aldrig mer säger jag bara. Jag brukar klara av affärer annars, men detta var bara för mycket. Nu har jag iaf varit där och skaffat mig en uppfattning om GeKås. Det enda positiva var att det var bra uppmärkt i taket så man såg vart dom olika avdelningarna fanns. Enda fyndet som jag tyckte var att Sonax glansschampo kostade 49,75 kr. Normalt kostar det 79 kr. Blev 2 flaskor av denna förnämliga produkt.

Redan 3 meter innanför dörrarna var det tvärstopp då smarta personer skulle stanna direkt och orientera sig i stället för att kliva in i gröten och sedan lägga ut riktning. Lufsade runt bland elektronik, verktyg och bilavdelning. Avklarat på 35 minuter. Sedan stog jag och iakttog kundvagnstekniken. Det var lite som ett brickspel. Om du flyttar åt höger kan jag passera rakt fram och då kan den som stod vid sidan om mig passera.

Skojigast var det att placera sig vid husgeråden. En hylla med krukor var placerad riktigt i skottlinjen. Bara under c:a 15 minuter så lyckades två vagnar meja ner några krukor så skärvorna yrde. Ingen bra placering av varorna, men kul som åskådare.

I morgon bär det av hemåt igen via Gränna och ett stopp för att kolla in polkagristillverkningen. Nu får det vara nog med luffar livet.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: