Hemresa från Huskvarna

7 08 2012

Hoj Hoj,

Idag tog vi sista biten hem från Huskvarna. Vi kollade in Gränna Glasbruk och vilka fina glas alster. Synd att inte bruket var igång så man fick se den glödande klumpen formas till vackert glas.

Är man i Gränna så måste man ju traditionsenligt se på hur polkagrisar görs, så vi var in i en affär där det knådades för fullt. Ser så lätt ut när någon som kan gör det. Sist jag var där, vilket är nu många år sedan, tyckte jag inte att det fanns så många ställen som visade hur det gick till som det var nu. Såg ett skylt fönster där det fanns en massa gamla leksaksbilar med en skyllt och en pil som jag trodde visade vart dom fanns, men det var bara ännu en godis affär med polkagrisar. Synd.

Kul med gamla leksaker som man minns sedan man själv lekte med dom. Jag har en buss i nyskick kvar i original kartongen. På en antik mässa med leksaker såg jag min buss. Denna var sliten och lacken skadad. För den skulle försäljaren ha 3500 kronor. Kan bara tänka på vad man skulle få för min.

Vi käkade i Gränna och körde sedan hemåt. Första stoppet blev vid Nyköpingsbro så vi åkte ganska långt innan stopp. Efter detta stopp så körde vi på hemåt utan några mer stopp.

Nu återstår igen att lägga upp bilder från denna resa. Många bilder blir det och man måste sålla lite bland korten. Blir nog en tidig nattning känns det som.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: