Rimbo dagen

11 08 2012

Hoj Hoj,

Idag är det Rimbo dagen. Det blir lite festligheter i centrum. Några bilar och hojar brukar stå i parken. Många affärer har flyttat ut på gatan och även andra säljer sina alster där. Ett varv eller möjligen två brukar det bli. Jag ska hjälpa Nette ner med sina kläder.

En liten hojtur ska det väl ändå bli idag. Inte kört sedan vi kom hem från semestern. Det var ju ett tag sedan nu. En liten bilsemester har också hunnits med. Sverige är iaf värt att undersöka. Många fina oaser finns det. Det gäller bara att hitta dom. En liten skyllt vid vägen kan leda till just en sådan oas.

Hojsemestern var helmysig. Längtar ut igen, men nu får man fundera ut nästa års resa. Man har lärt sig lite angående GPS’n. Då turen blir lång så är det bättre att lägga in den som mindre deletapper än att göra en ända stor. Om något skulle hända med den så är bara den biten borta i stället för hela. Nu hände inget, men men..

Jag hade min iPad med och det var en riktigt bra hjälp. Jag kunde lätt få reda på vart nästa delmål skulle bli om vi nu körde c:a 25 – 30 mil per dag. Jag kollade in dom vandrarhem som fanns och priserna. Det kunde skilja sig på priser beroende på vandrarhem. Det visade sig att inte så många är anslutna till STF, så den rabatt vi skulle få för att vi var medlemmar frös inne. Dom STF vandrarhem som fanns var oftast också fullbokade. Jag ville inte förboka längta fram än ett dygn utfall vi ville stanna längre på något ställe. Nu blev det inte så att vi var kvar en extra dag.

Under fliken Bilder och Picasa finns det bilder som inte direkt är hojrelaterade.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: