Mälaren Runt 2012

18 08 2012

Hoj Hoj,

Då var Mälaren Runt 2012 avklarad. Fint väder. Varmt, men ingen gassande sol. Runt 15000 hojar uppskattades det vi Eskilstuna. Startade hemma vid 8:30 för att möta Rickard vid Statoil vid Solna. Framme vi Solna ringde jag Rickard och han var då hemma. En liten missuppfattning av start tider från var och när. Jag skulle möta upp Hojgänget i Alby för att åka med dom. Rickard körde direkt ut till Alby och vi fortsatte dit också. Vi blev 15 hojar som rullade iväg från macken. Vi åkte 10:30 från macken så vi var långt före startfältet i Solna. Jag har startat en gång från början och det räckte. Kö hela vägen bortom Södertälje. Nu var det inga problem, bara en liten kö vid Södertälje på grund av rödljusen.

Vi rullade på ända till Sulas MC i Strängnäs där vi fikade. Gick runt i butiken och dreglade över nya kläder och hjälmar. Nya byxor står på listan och så börjar övertalningen om ny jacka till Monica gå igenom. Ni ska se att snart kan hon slita sig från den hon har till en Halvarsson eller Lindstrands med neon färger.

Trots att vi åkte en halvtimma tidigare än när starten gick så var det knökfullt vid Sulas MC. Det mesta som jag har sett iaf. Förr om åren har man fått plats i närheten av macken men inte i år. Att ta sig in för att tanka hade varit ett äventyr. Numera så klarar jag 40 mil på en tank. Härligt att slippa tanka hela tiden.

Efter stoppet så skingrades vi åt olika håll. Några vände hemmåt, några åt annat håll och vi vek av mot Enköping på 55:an. Vi hade en liten 2 åring att fira hemma, så vi tog korta spåret i år. Tanken var att vi skulle köra hela, men då fler splittade så gjorde vi det också. Några tog varvet runt.

Det blev en skön dag i sadeln som avslut på 2012 års semester. På måndag greppar jag hackan och spaden igen. Skulle lätt kunna bli sådär onödigt rik och bara åka runt och utforska vårt långa vackra lands oaser på hojen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: