11 månader till semester

20 08 2012

Hoj Hoj,

Då har man avverkat första dagen i gruvan efter 4 veckors semester och dessförinnan 2 veckors sjukdom. 6 veckor alltså sedan man var i gruvan. Det tar ett tag innan man kommer igång igen. Innan veckan är slut känns det som man inte haft semester igen.

Årets semester var kanon. Länge sedan man hade en sådan bra semester. Blev inget gjort hemma direkt, men det har man en hel tråkig vinter framför sig att göra på. Önskar en stor fet vinst så vi kunde åka runt med hojen eller med bil eller med tåg och undersöka Sverige. Helst med MC då förstås. Det finns så många fina ställen och vägar att utforska.

Tänk att bara sätta sig ner och planera en tur runt hela Sverige. Va kul det skulle vara. Planera grundligt vad man vill se och leta efter smultronställen på nätet och knåpa ihop en slinga runt hela landet. Drömma kan man ju alltid göra.

Nu ska jag köra ner hojen i garaget. Det ska bli dåligt väder nu några dagar så det lär bli den Röde 😦

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: