Efter regn kommer sol….

3 09 2012

Hoj Hoj,

Ja till slut så stämmer det ju att efter regn kommer sol. Synd bara att den oftast kommer på en måndag? Kanske bara känns så men så verkar det. OK det blev hoj till jobbet iaf och det var så skönt att åka hoj igen. Måste greja skivorna bara. Lite jobbigt när bromsen hugger och inte alls bra om jag måste nypa hårt.

I helgen som kommer blir det en liten minisemester igen. Det blir bil ner till Söderköping för någon medltidsgrej. Är tydligen något som återkommer år från år och blir bara större och större. Sover gör vi hos Tonna och Åsa. Det kommer att bli kanon som alltid nere i Sörping. Hoppas bara vi får fint väder också, så blir det topp.

Jag måste skriva om en händelse på väg hem med hojen för någon vecka sedan. Fick en hälsning från dom högt däruppe. På väg hem hängde molnen i trädtopparna och jag väntade regn när som helst. Hela himlen var full av moln. Rakt framför mig på himlen sprack molnen upp i formen av ett litet hjärta och solens strålar sipprade ner. Det var så fint och jag kände mig så glad. Det var en hälsning som heter duga det.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: