Så var det fredag.

7 09 2012

Hoj Hoj,

Då har en vecka gått igen och så var det fredag. Fredagar e helt ok. Blåtandslurarna pumpar musik där man sitter på den Röde. 8 grader och problem med handtagsvärmarna gör att man sitter här. Lite mulet, men uppklarnande under dagen. Ångrar mig säkert när det blir dags för hemgång. Konstaterade igår att det var omkopplaren för handtagsvärmarna som packat ihop. Fungerar på låg värme, men den är väldigt svag. Orkar knappt värma handtagen när man kör. Får byta till annan modell av handtagsvärmare. Köpte väl förstås snålvarianten som oftast blir dyrare med tiden. Blir en modell som monteras som original. Skulle vilja få till det så fort som möjligt.

I helgen blir det bilresa ner till Söderköping. Någon medeltids fest i dagarna 3 med start idag. Medeltida mat och dryck serveras på många restauranger. Vi ska till Å-grillen och äta på kvällen. Vi åker ner på Lördag morgon. Mördande tråkig väg ner till Norrköping och med bil vill man ju komma fram fortast möjligt. Skillnad med hoj. Då tar man småvägar. Ska bli kul att träffa dom igen i Sörping. Hoppas vädret bara blir bra.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: