På väg till gruvan igen..

19 09 2012

Hoj Hoj,

Då satt man på den Röde igen då. Brian Ferry sjunger ”More than this” i hörluren och visst är det så. Bara man hade råd att verkligen utnyttja det. Man har sina drömmar och det är väl samtidigt tur det. Så kallade öppna loopar i hjärnan som man återkommer till och man lever upp. Plötsligt händer det, sägs det i alla fall. Jag hoppas ännu att det ska hända.

Tänk att en morgon vakna och fundera över vart man ska åka eller göra idag. Är inte det vad alla egentligen vill även om dom inte riktigt vill erkänna det. För min del skulle jag leta efter smultronställen i vårat vackra avlånga land. Utlandsresor lockar inte mig. Kan inte ligga och pressa i solen på någon kritvit sandstrand. Det finns så många ställen i vårat land att besöka. Träffa folk från orten. Hitta små mysiga fika ställen som inte sett röken av Delicato bakverk. Bara egna bakverk. Underbart.

Back to reality. Framme i Danderyd och ner i underjorden.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: