Fredag och hemma igen.

21 09 2012

Hoj Hoj,

Då satt man framför paddan, med laptoppen bredvid och mellan dessa ligger luren och för över en liten filmsnutt till laptoppen. Det ena utesluter inte det andra. Mycket att stå i som ni märker. Plockade fram blåtandstangentbordet (långt ord) till paddan. Mycket smidigt att skriva på. Såg på Clas Ohlson ( var annars?) att det fanns en dockningsstation med inbygt tangentbord och högtalare till paddan. Intressant pryl men vet inte. Jo kanske, få se.

Vad kommer att hända i helgen då? Ja inte så mycket planerat, men som jag brukar säga, det finns det andra som gör åt en så helgen brukar fyllas utan problem. En egen sak faktiskt planerat och det är att byta kontakten till handtagsvärmarna. När jag tänker efter så skulle jag byta bromsklossar på en Intruder 1500 på söndag. Det ser ut att ordna sig vad beträffar sysslor utan hjälp utifrån.

Läste i Aftonbladet idag om utförsäljningen av Expert som blev ett prakt fiasko för kunderna. Surt att vänta i flera timmar på att få komma in i en tom affär. Affärerna hade börjat 2 veckor innan och reat ut varorna. Det kanske var så illa ställt också att leverantörerna hämtat tillbaka en del varor.

Jag var ut nyss och skjutsade runt grabben lite. Satan vilket höstväder. Löven yr och det regnar och det är kolsvart ute. Beight. Det har gått så fort tycker jag. Inte dom fina höstkvällarna med varma vindar. Blir ju kallt så fort solen försvinner, om den nu visat sig. Om jag tänker efter så tycker jag kanske att hela sommaren varit lite så. Ingen sol, ingen vidare värme.

Tomt och tyst hemma. Frugan jobbar, en grabb lanar, och en är ute med bilen och polarna. resten flyttat hemifrån.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: