Höstmarknad på Skansen

29 09 2012

Hoj Hoj,

Löven singlar ner mot marken. Träden kan vara riktigt vackra, men sen då? Jag är definitivt inget fan av vinter. Bara elände enligt min mening. Har man skottat snö några gånger så vet man hur roligt det är. För mig så är detta endast en lång transportsträcka fram till April – Maj.

Idag ska vi iaf på Höstmarknad på Skansen. Vi har inte varit där på någon höstmarknad så vi får se vad det blir och är. Troligen så finns väl resultaten av höstens skördar att köpa i form av saft och sylt.

Hojåkat ligger på träda kan man lugnt säga. Pissväder är bara förnamnet. En grustur planerad med hojgänget den 13 eller 14 Oktober. Hoppas bara det blir väder. En tur på 10,5 mil och mycket av det på grus. Vi kan göra ett avhopp på halva turen om det skulle visa sig vara för kallt. Börjar ju bli ganska sent på säsongen in i Oktober. Sista delen av turen är ännu outforskad så den blir kanske en chansning. Kan ju vara så att vägar är avstängda med bommar eller att det är fordonstrafik förbjuden på dom. Återstår att se. Kanske hinner med en rekognoseringstur på andra halvan innan den 13:e.

Nu bär det av till Stora Människobyn igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: