Man vädrar snö i luften.

10 10 2012

Hoj Hoj,

Igår och idag fick jag den känslan att man vädrar att snön är på G. Jag tror att det blir en tidig vinter i år. Det har redan varit frost och vi är bara i mitten av Oktober. Frosthalka har förekommit med trafikolyckor som följd, så nu börjar det.

På lördag har jag en liten grustur på gång. Den kommer att ligga på GPS sidorna sedan. Del 2 av den ligger redan där. Det verkar bara bli jag och Danne som ska ut. Det verkar bli upp till +8 grader under dagen men ganska svalt vid starten klockan 12. Vi har båda handtagsvärmare så det ska nog ordna sig. Man får väl ta på sig lite extra under stället så fungerar det. Jag är lite inne på att skaffa mig ett nackskydd. Tänkte kolla på detta ( EVS R4 SUPPORT). Vet inte hur det är alls ännu såg bara att det låg på en hyffsad prisnivå. Det ser ju bra ut iaf. Finns skydd på upp emot 7000 kronor. Detta kostar 1.500 kr vilket jag kan tycka är lagom. Måste ju hur som helst vara bättre än inget alls. Halsen är ju faktiskt den del som är minst skyddad och en skada där får allvarliga konsekvenser. Känner Ni till detta nackskydd så skriv gärna i bloggen.

Säsongen börjar lida mot sitt slut. *snyft, snyft*. Fungerar nu bara att åka på helger då det är ljust och över +6 grader. På kvällen är det kolsvart när man kommer hem. Vintertiden kommer att göra att et blir lite ljusare 1 timma längre, men inte så att det blir någon kvällstur mer i år inte. På morgonen har det varit +4 grader och det blir för kallt, trots handtagsvärmarna, att köra till gruvan. För långt bort.

Ha de!


Åtgärder

Information

4 responses

10 10 2012
Daniel Dahlgren

Förhoppningsvis så förblir det inte så här kallt, det bli säkert varmare igen. Förra året blev det vinter i mitten av december, hoppas på en liknande vinter i år igen!! Men nu på lördag så köööööör vi!!!

11 10 2012
Runar

Ja förra vinter var jag och Monica ut och åkte på Annandag jul. Det var +8 grader och sol. Sånt gillar man. Ja på lördag kör vi ut på äventyr. man får väl klä sig lite varmt under så fungerar det. Bättre att lätta påklädseln om det nu skulle bli för varmt, än att ta på sig något man inte har med.

18 10 2014
tシャツ プリント 魚類サイト

tシャツ プリント 魚類サイト

Man vädrar snö i luften. | MC Turer

8 12 2014
インナー ソックスス 肌着

インナー ソックスス 肌着

Man vädrar snö i luften. | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: