Nu kommer kylan.

22 10 2012

Hoj Hoj,

Nu börjar det bli riktigt bistert ute. I veckan kommer det även att var minusgrader. Funderade varför det plingade i bilen och såg då att tempen låg nere på +2 grader. Vad annat är att räkna med. Jag har för mig att förra hösten var mycket mildare. Jag ska kolla i mina inlägg om jag minns rätt.

På torsdag börjar Lelles Rea vecka med öppet fram till klockan 24:00, så då kommer det att bli ett besök. Eventuellt ett par nya byxor och ett nackskydd står på intresse listan. Ett besök lär det bli iaf. Alltid kul att botanisera om inte annat.

Nu har jag kollat lite hur det var förra året. Den 24 November var det +7 grader klockan 7 på morgonen och jag tog hojen till gruvan. Tempen var lite upp och ner, men ingen minusgrad. Den 28 November kom första snön . Den försvann ganska fort igen. Nästa tur tog jag den 26 December och då var det +7,5 grader och sol med torra vägar. Sen blev det inget förränn den 12 Mars 2012 då det blev första turen som gick till gruvan. +5,5 grader på morgonen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: