Man vänjer sig.

13 11 2012

Hoj Hoj,

Ja man vänjer sig med det mesta. Hur menar han nu tänker ni? Jo precis som jag skriver. Ni vaknar en morgon och det är årets första minusgrader. Ni fryser som sjutton, men ni vänjer er. Ni går ut och det är skapligt väder, men ni råkar ut för ett rejält regnväder, men ni vänjer er. Ni blir inte mer än blöta.

Jag har lämnat Android för att pröva på IOS. Man vänjer sig. Inte har det varit lätt, men man vänjer sig. Jag säger Android för egentligen spelar det ingen roll vilket märke det är. Det är operativet som är intressant. Jag har använt min Android som en kamera och fört över bilder via blåtand till datorn för att sedan lägga in dom i min blogg. Med IOS får man backa lite och använda sig av kabel igen. Man vänjer sig. Inte speciellt många olika inställningar för kameran. om man som jag använder den mycket för att förmedla upplevelser så är det svårt att vänja sig, men man vänjer sig, nästan. Investerade i ett program för bättre kamerahantering.

Jag tycker telefonen är väl i stort ok, men jag tycker den är osmidig. Den är som den är. Man kan inte göra något med utseendet på skärmen, men man vänjer sig. Inga widgets som uppdaterar sig automatiskt, men man vänjer sig.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

13 11 2012
Anna

Det är nästan enklast att köra dropbox som automatsynkar för att ladda bilder. Om du vilja det lite enklare.

13 11 2012
Runar

Jag kan inte välja dropbox då detta är en företagstelefon som inte tillåter dropbox enligt företagspolicy. Det blir kabel för mig. Man vänjer sig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: