Snart kommer December

23 11 2012

Hoj Hoj,

Snart är det 1:a Advent och vi är då inne i December månad. Tiden går fort. Det blir knappt ljust om dagarna nu. Några timmar mitt på dagen och det är allt. Vi får hålla ut några dagar mer än en månad. Sedan vänder det så smått igen och blir någon minut längre dag igen.

Gräsänkling då frugan är i Israel. Hon jobbar natt annars så vi brukar inte ses ibland på flera dagar, så man är på något sätt lite van. Vi brukar ju ändå ringa och prata lite, så visst är det lite tomt ändå.  Jag får väl dra ner till Spanien och åka hoj i februari som kompensation typ.

Jag har lyckats skicka filer från min äppelskrutt till min pc. Det krävdes förstås ett extra program för 15 kronor till fånen och ett gratis lika dant till Windows. Om nu enheterna är anslutna till samma nätverk kan jag via IP adresserna skicka filer mellan enheterna och det åt båda håll. Lite låst då ett nätverk måste vara tillgängligt, men jag gör det hemma så då fungerar det ju.

I helgen ska väl vinterdäcken skruvas på iaf. Investera i en mutterdragare. Skönt å slippa dra för hand. Såg förut att Clas fått in massor av dom igen och nu har väl flertalet redan bytt så ruschen är väl över. Nästa helg är det ju lag på det. Lite mer investering av en del av avgasröret. En del som typiskt går sönder på Passat. Kostar säkert gratis också eftersom den går sönder lite oftare än resterande delar av systemet. Den ska besiktas innan Decembers utgång också. Spännande som alltid om det blir en arbetsorder eller blankt papper.

Hojen står där den står. Inte läge att kört någon gång till gruvan. Tänkte ta den en morgon då det var runt 6 grader varmt. Såg sedan vid Gillingebanan på hemväg att det endast var 1 grad varmt. Det är det som är risken nu om man tar hojen. Det kan vara uthärdligt på morgonen, men när man ska hem kan det också vara snö. Inte kul att ha hojen i stan då inte.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: