Lussefika den 1 December

1 12 2012

Hoj Hoj,

Idag tog vi bilen ner till Farsta för lussefika hos Danne och träffade delar av Hojgänget. Kul att träffa dom igen. Det var ju att tag sen sist. Ganska länge sedan jag träffade dom flesta faktiskt. IMG_0142Det var nog på en tur jag tog med dom på i Norra delarna av länet och in i Uppsala län. Funderingar om längre turer kommande säsong gicks igenom. Turer som kom upp var Trollstigen, Balkan tur, Italien och Skottland. Trollstigen skulle jag personligen tycka var en passande tur och en tur som jag någon gång kommer att göra. Av dom jag hört rest i vårt grannland så är vädret ett ganska nyckfullt element. Jag hörde en som åkte in i en tunnel i solsken och på andra sidan spöregnade det.

Dom vanliga dagsturerna kommer givetsvis att fortsätta. Jag kommer att köra några repriser i Norra delarna och nya turer. Man har ju några månader på sig att snickra ihop lite turer. Det kommer att bli grusturer också. Jag och Danne hade en härlig tur på grusvägar under sensommaren. Ett tag blev vägen bara smalare och smalare, med ganska mycket lera då det hade regnat ganska mycket. Problemet med grusvägarna är att om man gör en tur med BaseCamp (Garmin programvaran) så vet man ju inte om det är fordons trafik förbjuden på den. Lite kris sist då Danne och jag var ut och det var under älgjakten. Vi kom in på en fordonstrafik förbjuden väg och där inne stog det ett 10 tal bilar parkerade. Sträckan var ganska lång med jakttorn längs vägen. Väntade bara att någon ilsken jägare skulle komma ut ur skogen, men vi klarade oss.

IMG_0145Det blev en mycket trevlig dag och kul att träffa alla igen. Saknade förstås några hojkompisar, men svårt att få till det för alla. Några var till exempel och roade sig i Österrike, men dom fick skylla sig själva som missade dom väldigt goda lussebullarna med allt annat än traditionellt utseende. Jag fick en alldeles speciell pingvin lussebulle. Leif en custom lussebulle. Mycket uppskattat.

Tack alla för några trevliga timmar i samvaro och ett speciellt tack till Danne och Kattis.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: