Gott Nytt År 2013!!!

31 12 2012

Hoj Hoj,

untitled

Då är det dags att lägga ännu ett år bakom sig. Mycket har hänt som vanligt. Både kul och tråkigt. That´s life. Nu ser vi framåt med nyfikenhet på vad 2013 ska föra med sig.

Längtar förstås oerhört till hojen kan tas ut igen. men man får väl ge sig till tåls några månader till. Den 4 Mars 2012 tog jag ut hojen första gången denna säsong. Ser hoppfullt ut just nu med att par grader varmt och jag tror faktiskt att det var plus grader hela natten till idag. Sånt gör mycket då smältningen pågår utan avbrott.

Nya bromskivor till hojen ska köpas innan säsongen börjar. Någon roade sig med att jävlas med mig när jag stod parkerad på en gata i Stockholm på sensommaren. Frambromsen hugger vilket tyder på skev bromsskiva. Ser ett litet märke där någon slagit till med hammare eller en större sten. Behövs så oerhört lite för att det ska märkas. Hur fan kan man bara göra en sådan sak? Tack för den kan man säga. En onödig utgift på c:a 3 500 med nya klossar. Bromskivorna köps från England. Får båda skivorna för priset av en i Sverige.

Nya turer inlagda i GPS´n som skall njutas i sommar tillsammans med Hojgänget. En repris av Österbybruk blir det då många som önskade åka med inte kunde just den dagen. Några grusturer också klara för dom vana. Nu hoppas jag bara på en fantastisk fin sommar. Årets sommar var inte den bästa med en regnskur varje dag. Ibland flera dagar ihållande regn. Underligt nog så klarade vi oss på semesterturen med bara 2 skurar under 7 dagar.

Gott Nytt År!!

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

4 08 2015
Communicating change

Communicating change

Gott Nytt År 2013!!! | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: